قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
شيريني خانگي . انواع كيك و دسر و غذاهاي لذيذ

یکشنبه 5 آذر1391
م : <-PostCategory-> ن : دنيا خانم

نون حلقه ای مربایی

با سلام

میگم اگه دوست دارین نون درست کنید ولی حوصله خمیر ورز دادن یا وقتش رو ندارین.این از اون خمیراست که بدرد این موقعه ها میخوره.

اگه لای خمیر مارمالاد+گردو+کشمش هم باشه دیگه چه شود(منو این همه خوشبختی محاله)

این روزام که هوا سرد شده این نونهای داغ وتازه خونگی خیلی میچسبه.واسه عصرونه دردونه هامون هم عالیه.

بماند که طلا خانم من مارمالادش رو نمیخورد و فقط میگفت نون.

از هانیه جون هم برای دستور عالیشون تشکر میکنم.

این نون رو با انواع مارمالاد یا مربای بدون آب میتونین درست کنید.

مواد لازم:

آرد:2پ

کره:30گرم

زرده تخم مرغ:1عدد

شیر:4/3پ

ب پ:2ق چ

شکر:1ق س

کشمش:2/1پ

گردو:2/1پ

مارمالاد دلخواه:به میزان لازم

برای روی نون:

زرده:1عدد

شیر:1ق م

کنجد یا سیاهدانه:به میزان لازم

طرز تهیه:واسه این نون لازم نیست آرد روهم سه بار الک کنید.

خوب اول آرد+ب پ+شکر+کره رو با هم مخلوط میکنیم.کره رو با نوک انگشت به خورد ارد میدیم.

تا اینجا یه خمیر دون دون داریم.

شیروزرده رو با هم مخلوط میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم.ورز میدیم تا خمیر شه.اینجا یه خمیر چسبنده داریم.

سطح کارمون رو آردپاشی میکنیم وخمیر رو منتقل میکنیم.

خمیر چسبنده رو کمی ورز میدیمتا لطیف بشه.(به آرد اضافی احتیاجی نیست.)

خمیر رو با وردنه به ابعاد مستطیل 30در40 باز میکنیم.

روی سطح خمیر مارمالاد دلخواهمون رو میزنیم(من از انگور سیاه استفاده کردم)

بهتر از هر طرف خمیر کمی خالی بزاریم تا موقع رول کردن مارمالادها بیرون نزنن.

حالا روش گردو(من با دست کمی ریز کردم) وکشمش(30دقیقه داخل آب بمونه بهتره) رو میدیم.

حالا از یک طرف شروع به رول کردن میکنیم.

ابتدا وانتهای خمیر رو با کمک کمی شیر یا آب بهم میچسبونیم.ویک حلقه خوشگل درست میکنیم.

با یک چاقوی تیز که چرب هم شده روی حلقه شیارهایی ایجاد میکنیم.

خوب فر که روشن.داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل میزاریم.

حلقه رو به سینی منتقل میکنیم.(با دستامون به راحتی میتونیم دوطرفش رو بگیریم ومنتقلش کنیم یا اینکه بوسیله دو عدد لیسک یا حتی کفگیر این کار رو میکنیم.)

حالا روی حلقه از مخلوط زرده و شیر (من کمی زعفرون هم قاطیش کردم)میزنیم وکنجد یا سیاهدانه هم روش میپاشیم.میزاریم توی فر با حرارت200درجه تا زمانیکه نون طلایی شه.حداکثر 30 دقیقه کافیه.

بعد 20 دقیقه حتما چک کنید که نونتون نسوزه.

اگه شیرینتر دوست داری میتونید بعد از خنک شدن روش پودر قند الک کنید.(من نکردم.به نظرم شیرینیش کافی بود.)

نون درست کردن و خوردن خوش بگذره.

پی نوشت:میدونم بیربطه به آشپزی ولی تواین هوای سرد هموطنای عزیز زلزله زدمون رو فراموش نکنیم.

تو محل ما امسال کار جالبی کرده بودن .کنار چادرهای نظری چادر جمع آوری کمکهای مردمی واسه زلزله زده ها درست کرده بودن.

واقعا دستشون درد نکنه.جا داره که اینجا ازشون تشکر کنم.کارشون خیلی قشنگ بود.



:: موضوعات مرتبط: انواع نان